HAVNENS DAG – Vild med Vand

Hjem/Præstø/HAVNENS DAG – Vild med Vand
Indlæser Aktiviteter
Denne aktivitet er allerede afholdt.

Havnens Dag – Vild med Vand arrangeres i år af foreningerne under Aktivt liv ved fjorden.

Havn og foreningerne under Aktivt liv ved fjorden åbner dørene, til en forhåbentlig dejlig og inspirerende dag for for både voksne og børn. Vi sætter alle sejl til for at vise vej til vores dejlige Præstø fjord. Det at komme ud på vandet og nyde livet på det “blå vand” er et stort ønske for mange “landkrabber”, det at man skal hen og investere i en båd for at komme på vandet, er måske et stort skridt for mange, derfor har søsportsklubberne folk på havnen som kan hjælpe med at få din drøm opfyldt. Du er meget velkommen ombord på en båd, måske en tur på fjorden i en motorbåd, sejlbåd, jolle, robåd, kajak eller paddleboard, det vil være en god idé at medbringe skiftetøj.
Vi åbner i år kl. 10.00 på parkeringspladsen ved Præstø Roklub og bålhytten hvor Præstø Kajak og Padle Klub holder til sammen med Præstø Sport.
Fra kl. 11.00 har alle søsportsklubberne åbent klubhus, ligesom laden og havnepladsen hvor byens handlende har stande sammen med andre interesserede. Der vil være skattejagt, hvor svarer skal findes rundt omkring i klubhusene (11-14). Åben båd i og ved havnen, få en tur på fjorden.
Fra kl. 12.00 til 15.00 vil der være modeshow, demonstration af Trygjollen og hjertestarter, Søsportsklubberne præsenterer udstyr og aktiviteter, præsentation af både i havnen