Indlæser Aktiviteter
  • Denne aktivitet er allerede afholdt.

DET BLIVER EN FANTASTISK DAG…
STORT KRÆMMERMARKED OG VILD MED VAND

Få en fantastisk dag på Rønnerhavnen – fyldt med spændende oplevelser…..
Del med dine venner – så vi bliver viiiiiiiiiiiiiildt mange d. 9 juni på Rønnerhavnen.

Havnens Dag og Vild med Vand d. 9 juni 2018 – kl. 10:00

Sommeren 2018 nærmer sig, vi har forhåbentlig inden længe forår, således at man kan se frem til nogle dejlige timer på Rønnerhavnen.

Den helt store eventdag, bliver den 9. juni, hvor der bliver fest på Rønnerhavnen, denne dag er afsat til Havnens Dag og Vild med Vand, det samme gør man i ca. 100 andre havne i Danmark.

Mange af Rønnerhavnens foreninger er igen i år gået sammen om at stable en superdag op, til glæde for både børn og voksne – det hele er selvfølgelig gratis, for både voksne og børn.

Der vil være mange aktiviteter som kan afprøves, det kan nævnes at der bliver sejlture i gamle klassiske træskibe, sejlads samt fremvisning af flotte sejlbåde eller hurtige speedbåde. Efter sejlturen, vil der blive udstedt et diplom, hvor skipperen bekræfter, at man er blevet Mini Matros. Der bliver krabbevæddeløb og et stort fiskebassin med fisk fra området uden for havnen. Til dem der har kondien i orden, kommer der et stort Sørøverskib, i form af en Hoppeborg, der kan Mini Matrosen brænde det sidste krudt af.

Der vil være demonstration af Gummi-redningsflåde og en MOB-båd vil samle folk op fra vandet, som selvfølgelig er iført overlevelsesdragt, der vil også være demonstration af Nødsignaler. Der vil sikkert også dukke et par frømænd op af havnens vand.

En svæveflyver vil ”lande” ved Rønnerhavnen , Brandvæsenets store stigevogn, tager dig med op i ca. 30 meters højde, således at alle aktiviteterne kan ses fra luften.

Havnens lokale spillemænd, vil sørge for musikken, således at når man den samme dag, afholder det store Kræmmermarked, kan gå rundt og nyde alle aktiviteterne til god musik.

Det hele sættes i gang Kl. 10:00, af vores Borgmester Birgit S. Hansen.

Formålet med en Havnens Dag samt Vild med Vand, er at fortælle og vise folk hvad der kan foregå på en lysbådehavn, samt muligvis tiltrække mange nye medlemmer til de forskellige deltagende foreninger, som altid er villige til at oplyse og fortælle om deres aktiviteter.

Alle er velkommen til at gøre det til en festdag og i 2017 kom Rønnerhavnen uofficielt, ind på en flot anden plads, blandt alle deltagende lystbådehavne i Danmark, lad os gentage dette, kom og vær med.

Mange sejlerhilsner – Birger Bredkjær Pedersen