Indlæser Begivenheder i 
This event has passed.

PROGRAM for Vild med Vand og Havnens Dag i KOLDING LYSTBÅDEHAVN, lørdag den 11 juni 2022:

Kl. 10:00: Officiel åbning af Vild med Vand Kolding, Havnens dag 2022, v. Claus Munch Andersen , formand for Kolding Bådelaug og Arndt Nørgaard, formand for Kolding Sejlklub.

PROGRAM FOR KOLDING LYSTBÅDEHAVN NORD:

10-16: ÅBEN HUS I KOLDING SEJLKLUB. Kolding Sejlklub holder Åbent Hus med kaffe og kage. Kom og se vores flotte faciliteter og hør om de mange aktiviteter, vi tilbyder Børn og Unge, her er sejlerskole elever, kapsejlere både for piger og drenge, tursejlere der holder åben båd, handicapsejlads og meget, meget mere, som I kan se og prøve. Ungdomsafdelingen holder grillen varm og sælger ristede med det hele til de sultne.

10-16: KOM OG LEG PÅ VANDET. Kolding Sejlklub Ungdom stiller en TORM-aktivitetstrailer til rådighed med masser af grej med muligheder for at vise børn og unge, hvor fantastisk en legeplads vandet er. Det er også en måde at præsentere sejlsport så bredt som muligt på. Der er mulighed for at prøve oppustelige stand-up-padle (SUP) brætter, Surfbrætter i flere størrelser og Sit on top kajakker med pagajer. Kom og prøv en optimistjolle, en Feva jolle eller Zoom hos Kolding Sejlklub Ungdom. Vi starter fra 8-årsalderen. Vi har våddragter og svømmeveste der kan lånes.

10-16 :PRØVETUR I SEJLERSKOLEN. Kom og få en gratis prøvetur i Kolding Sejlklub sejlerskolen. Vi stiller flåden af skolebåde til rådighed med vores erfarende instruktører klar til at tage imod jer. Kom og se og prøv vores nyeste J80’er, som er en super hurtig båd. Er du studerende – så kom og mød vores “Sejl og Studer” sejlere, der vil fortælle om Sejl og Studer-aktiviteter. Tag tøj på efter vejret. Vi har redningsveste og omklædningsfaciliteter

10-16: KOM OG MØD MARINEHJEMMEVÆRNET. Vild med Vand Kolding får besøg af Marinehjemmeværnet, der stiller op med Åben båd ved kaj 10 ved Nordhavnen. Prøv at kaste en kasteline og se en rednings flåde blive oppustet. Børnene kan binde knob og stik og få udstedet et diplom og eventuelt prøve at blive sløret. Mød og få en snak med nogle af gasterne, og hør mere om de mange opgaver medlemmerne tager sig af. Marinehjemmeværnet rykker ud på alle tider af året, hele døgnet, hvis nogle kommer i nød.

10-16: ÅBEN BÅD. Kolding Sejlklub byder velkommen til Åben Båd. Hop om bord og få en kop kaffe og hør om sejlerlivets glæder. Se med egne øjne, hvordan man bor og indretter sig på vores meget forskellige både. Og få eventuelt en lille prøvetur, hvis vejret er til det Se efter “åben båd” flag på båden.

10-16: PRØV EN HURTIG MOTORBÅD: Vild med Vand Kolding sørger også for, at du kan komme ud at prøve motorbåde. Det vil foregå fra Nordhavnen til Sydhavnen eller omvendt og er i samarbejde med Bøges Både, Lunderskov. Sejlturene går mellem broen ved Kolding Sejlklub, Nord Havnen og broen ved Mastekranen i Marina Syd – man kan komme med fra begge havne. Se efter skiltene.

Kl. 11 og 13: LIVE MUSIK MED Kolding Sejlklubs eget husorkester. Spiller på terrassen udenfor klubhuset i Marina Nord.

Kl.15: REDNINGSOPVISNING, Hvor der laves redningsmanøvre med oppustelig redningsflåder.

Se mere på www.Vildmedvand.dk/Kolding og på Facebook: Vild med Vand Kolding.

PROGRAM FOR VILD MED VAND I KOLDING MARINA SYD

10-16: KRÆMMERMARKED: Kolding Motorbådsklub holder stort Kræmmermarked på Marina Syd. Der er både maritime ting og masser af andre gode ting og sager fra amatør-kræmmere og professionelle. Kom og gør et godt køb til båden, hjemmet eller dig selv

10-16 :KOM TIL ÅBENT KLUBHUS I KOLDING MOTORBÅDSKLUB. Kolding Motorbådsklub: Kom og hør mere om klubben. Kl. 11 og kl. 13 kan du komme og udfordre Kolding Motorbådsklub med at gå planken ud.

10-16: KOM TIL ÅBENT HUS HOS KOLDING FRITIDSSEJLERE. Kolding Fritidssejlere: Kom og hør mere om klubben og dens mange aktiviteter.

10-16: VILD MED VAND KRIBLE KRABLE I VANDKANTEN ved Marina Syd udenfor ydermolen.
Lån vaders og rejestryger og tag med på tur i vandkanten. Vær med til at se, om der er liv i vandet, som man sjældent opdager på en almindelig strandtur. Naturvejledere fra Naturpark Lillebælt fortæller historier om rejernes, krabbernes og fiskenes hemmelige liv. Arrangementet er både for børn og voksne.

10-16: NYT OM KOLDING MARINA CITY: Kom og hør nyt om Koldings nye by- og marinaområde Marina City
Forberedelserne er i fuld gang. Kom og se de nyeste tegninger, og hør om, hvordan projektet er i superligaen for bæredygtighed og cirkulær økonomi. Få en snak med projektchefen Torben Gade.

10-16 :KOLDING BÅDELAUG: ÅBENT KLUBHUS. Her kan du høre om sejlerskolen med både navigationsundervisning, sikkerhedskursus og praktisk sejlads. Herudover kan du høre om klubbens øvrige aktiviteter og tilbud til medlemmerne.

11-15 : SEJLTURE MED KOLDING BÅDELAUG: Sejlture på fjorden med vores 2 skolebåde (L23), en X-79 og en Dehler 36. Vi har redningsveste til både børn og voksne. Der vil være registrering i klubhuset inden sejlads.

12-15 : KOLDKNG BÅDELAUG: ÅBEN BÅD: Kolding Bådelaug holder Åben Båd, hvor 3 skippere vil byde gæster ombord på deres både. Til fremvisning, en snak om livet ombord og bådens muligheder. Det er på Bro C i Marina Syd.

10-16: ÅBENT KLUBHUS I KOLDING MARINEFORENING. Der kan købes ringridderpølser med det hele, og øl/vand udenfor klubhuset.

10-16: AGTERGRILLEN: Vi står klar med Kaptajnsburger og vi har også tænkt på den lille matros (kylling Nuggets), Husk vi har reduceret Meny kort denne dag

10-16: PRØV EN HURTIG MOTORBÅD: Vild med Vand Kolding sørger også for, at du kan komme ud at prøve motorbåde. Det vil foregå fra Nordhavnen til Sydhavnen eller omvendt og er i samarbejde med Bøges Både, Lunderskov. Sejlturene går mellem broen ved Kolding Sejlklub, Nord Havnen og broen ved Mastekranen i Marina Syd – man kan komme med fra begge havne. Se efter skiltene.

Se mere på www.Vildmedvand.dk/Kolding og på Facebook: Vild med Vand Kolding.

Go to Top