Indlæser Begivenheder i 
This event has passed.

Har du lyst til en tur på vandet? Kom og leg på vandet med dine skolekammerater i Kolding Sejlklub på Nordhavnen, Dokvej 1, lørdag den 11. juni kl. 10-16. ”Vild med vand Kolding” inviterer skolernes elever fra femte klasse og opefter ned i sejlklubben til en aktiv dag, hvor I kan se og prøve masser af vandsport.

Kolding Sejlklub byder velkommen og sætter optimistjoller i vandet til de yngste, Zoom 8 og Feva-joller til de unge. Der vil være medlemmer fra Sejlklubbens ungdomsafdeling tilstede, der står klar til at fortælle dig alt om den sport, de selv dyrker, og det hele sker under kyndig instruktion.

Kolding Sejlklub Ungdom stiller en TORM-aktivitetstrailer til rådighed med masser af grej, for at vise børn og unge, hvor fantastisk en legeplads vandet er. Det er også en måde at præsentere sejlsport så bredt som muligt på. Der er mulighed for at prøve oppustelige stand-up-paddle (SUP) brætter, Surfbrætter i flere størrelser og Sit on top kajakker med pagajer.

Vi har vådtragter og svømmeveste, der kan lånes . Vi håber at se mange unge boltre sig i vandet.. Du kan klæde om i Sejlklubbens hus på Nordhavnen. Mød op ved klubhuset, hvor du guides videre.

Se flere aktiviteter på www. vildmedvand.dk (Find din havn: Kolding) eller på Facebook: Vild med Vand Kolding.

Go to Top