Tall Ships Race

/Tall Ships Race
Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

I sommeren 2019 kan du igen opleve nogle af verdens største skoleskibe i Aarhus. Verdens største kapsejlads for skoleskibe – The Tall Ships Races – vender nemlig tilbage til byen, når kalenderen slår om på 2019.

Fest ved havnearealerne
The Tall Ships Races er ikke bare verdens største kapsejlads, men også en maritim folkefest uden sidestykke. Begivenheden vil trække op mod en halv million gæster, deriblandt tusindvis af søfolk, til Aarhus’ havnearealer, hvor kulturoplevelser i enhver afskygning finder sted, og på eventpladsen vil der være masser af gratis aktiviteter fra morgen til aften. Du kan desuden få gratis adgang til de af de deltagende skibe, som afholder åbent skib.

En begivenhed, hvor alle er inviteret
Aarhus tog sin spæde form som by, hvor åen i dag udløber. Og det er netop der, at The Tall Ships Races og festlighederne til lands finder sted. Havnefronten har de senere år gennemgået stor forandring og er en perfekt scene for en stor maritim begivenhed, hvor både børnefamilier, eventyrlystne unge såvel som gamle og nuværende eller tidligere sømænd er velkomne til en enestående oplevelse med flotte skibe, masser af kulturelle begivenheder og frisk havluft.