Vild med vand – Gratis tur med hestevogn på Roskilde havn

/Vild med vand – Gratis tur med hestevogn på Roskilde havn
Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nu der igen Vild med vand på Roskilde haven. I den forbindelse har du mulighed for at få en gratistur med hestevogn på havneområdet. Det de Jyske heste der er spændt for (ølheste) Så kom på Roskilde havn.
Følg skiltet – Gratis sejltur. et af de faste stop er ved sejlklubben og vikingskibsmusset
Program:

Kl. 11 . 16
Sejlklubben har åben café med salg af is, kaffe, kage, øl og vand
Marine foreningen fortæller røver- historier.
Strandjægerne demonstrerer udstyr til brug for strand- og havjagt. Og Roskilde dykkerklub demonstrerer dykkergrej, og viser film fra deres ture.
Havnefogeden er ved at indrette midlertidigt kontor i sejlklubben, og der er nogen fra havneselvskabet der tager imod spørgsmål om havneplads, nyt havnekontor m.m.
kl 11:00 – 13:00 Havneselvskabte og sejlklubben giver mulighed for at du kan få en tur på vandet og du kan bagefter grille din egen pølse. Du rekvirerer en skipper ved at henvende dig i sejlklubbens café.
Kl. 11- 12.00 Sejlklubbens kajakroere viser rednings- og rullevendinger på vandet. og klubbens juniorsejlerne har sjove aktiviteter på dagen.
kl. 12:00 -14:00 Du kan prøve et af sejlklubbens stand-up-paddel boards*
kl. 14.00 deltage i Stafet på fjorden fra.
kl. 12 – 14 Ved Oplevelseshavnen fortæller naturformidler Pia om hvad man kan finde i og omkring vandet, både det levende og det der generer vandet fra menneskers plastforurening. Oplevelseshavnen udlåner grej til at undersøge vandet og fortæller om de udstillede dyr. Du kan smage ny røget fisk.
kl. 11 – 15 Roklubben har håbe hus. Tutten er åben
Kl. 11 – 16 Gratis tur med hestevogn
Der vil i .løbet af dagen være små happening med sang og dans

Kom til Roskilde havn og nyd den sammen med os