Juniorsejlads

Bisserup Havn Bisserup Havnevej 70, Rude

Hver tirsdag 17. Har du ikke prøvet det før, så bare mød op, og prøv nogle af aktiviteterne, så du kan lære om det er noget for dig. Klubben har svømmeveste med videre, som du kan låne.

Gratis at prøve

Onsdagssejlads

Bisserup Havn Bisserup Havnevej 70, Rude

Mød op på havnen onsdage kl 17, hvis du kan tænke dig at komme en tur ud og sejle i en kølbåd. Klubben har 3 Junker 22'ere og derudover deltager normalt 3 til 4 større kølbåde i turen. Det er ikke kapsejlads, men der "går jo tit sport i det" :o).

Gratis

Juniorsajlads

Bisserup Havn Bisserup Havnevej 70, Rude

Vi holder åbent hele sommerferien for børn, der er på besøg i Bisserup i sommerferien. Mød op tirsdage i sommerferien kl 17 på havnen. Måske kan du allerede sejle jolle, Måske vil du bare se, hvad det er for noget. Vi har jollerne og svømmeveste så det er nemt at komme i gang med.

FED TUR

Bisserup Havn Bisserup Havnevej 70, Rude

Juniorerne tager på den årlige Fed Tur med telte, masser af slik, mad & drikke, sejljoller og følgebåde fra fredag den 18. august til søndag den 21. august. Hvor de sejler hen kommer an på vejret, men sidste år var alle meget begejstrede for Bjørnekæk Strand - så ?????

Kræver medlemskab af juniorafdelingen

Ung og vild med vand?

Ebeltoft Ro- og Kajak Klub Skudehavnen 2B, Ebeltoft

Kom forbi Ebeltoft Ro- og Kajakklub og få en super oplevelse i en polokajak. Polokajakkerne er hurtige, sjove at prøve - de er seje...... Vi har svømmeveste du kan låne, og vi skal nok sørge for, at du får en sjov og tryg oplevelse på vandet. Kom og spil en polokajakkamp med dine venner.

Gratis

Ung og vild med vand?

Ebeltoft Windsurfe Klub S A Jensen Vej 1, Ebeltoft

I Ebeltoft Windsurf Klub har vi hold specielt for unge der mødes og dyrker sporten i fællesskab. Vi har et samarbejde med ungdomsskolen der har deres helt eget hold der træner en gang om ugen med dygtige unge windsurfinstruktører. Vi glæder os til at surfe sammen med dig på Danmarks surfspot nr 1.

Gratis

Ung og vild med vand?

Ebeltoft Sejlklub Skudehavnen 2A, Ebeltoft

Sejlklubbens ungdomsafd. er for dig, der er er vild med eller bare nysgerrig på at få fede oplevelser på vandet. Prøv en tur på SUP i havnen og/eller i en jolle. Vi sørger for at du får en god og tryg oplevelse og har redningsvest du kan låne. Vi glæder os til at sejle/padle sammen.

Gratis

Havnens dag – Tour de Jammerbugten

Gjøl Havn Gjøl Havn 12

Kommunalt arrangement med løb og cykeltur. Årets Tour de Jammerbugt kommer også forbi Limfjorden, når Gjøl er vært ved årets fjerde etape. Start- og målområdet på havnen maler ”touren” blå med et tilbud om SUP-rute, hvis vejret tillader det, og ruter ved vandkanten – bogstavelig talt. Der er også planlagt en trolderute på 1,8 km, [...]

a,o

ES – Fiske konkurrence for alle

Egense Sejlklub Kystvej 1, Egense, Storvorde

Fiskekonkurrence fra Egense Sejlklub Lørdag 27/8 2022 kl. 8.00 – 15.00 Hermed indbydes alle klubmedlemmer fra Egense Sejlklub samt gæstesejlere, Vild med Vand venner og andre interesseret. Kl. 8.00 mødes der til tilmelding 25,00 kr. pr. fisker og rundstykker/kaffe/The – mobil pay 12095 Kl. 9.00 sejler vi ud og ønsker hinanden knæk og bræk Kl. [...]

DKK25

Havnens dag i Rønbjerg

Rønbjerg Havn Livøvej 143, Ranum

Rønbjerg Sejlklub afholder Havnens dag med masser af aktiviteter for hele familien. Kom og prøv en sejltur eller klap en krabbe. Vi starter med kaffe og et rundstykke kl. 10 Vi har havkajakker, Stand Up-Paddle Boards, joller i flere størrelser og familiebåde i motor- og sejl-udgaver.

Ny saunaovn indvies

Gjøl Vinterbadere Havnen 10, Gjøl

Gjøl Vinterbadere starter en ny sæson med ny sauna svømmetur

a,o

ES – efterårsfiskeri

Egense Sejlklub Kystvej 1, Egense, Storvorde

Efterårs fiskeri – kom og vær med lørdag 15/10 2022 kl. 8.00 – 14.00 Hermed indbydes ALLE - klubmedlemmer fra Egense Sejlklub samt gæstesejlere, vild med vand venner og andre interesseret. Kl. 8.00 mødes der til tilmelding 50,00 kr. pr. fisker og rundstykker/kaffe/The Kl. 9.00 sejler vi ud og ønsker hinanden knæk og bræk Der [...]

DKK50
Go to Top