Kanonlauget skyder Havnens dag igang

Nordre mole, v/Maritime Ungdomshus Amager Strandvej 15, København S

Syv gæve sejlere med hver deres kanon skyde "Havnens dag" i gang efter Åbningstalen

Børnenes søfartsbog

Vestmolen ved sejlerskolen og tovværksboden Amager strandvej 15, København S

Havnen er fyldt med sjov - også for børnene. Alle børn kan hente en søfartsbog ved Post nr. 6. Med den, kan de gå rundt til 10 forskellige poster i havnen og løse spørgsmålene i bogen. Sidste post er "Den store gebisjagt", som starter kl 15.

Hvad har sejlerskolen at byde på

Vestmolen ved tovværksboden Amager strandvej 15, København S

På sejlerskolen kan du tage duelighedsbevis i sejlbåd eller i motorbåd. I sommerhalvåret undervises der i praktisk sejlads, om vinteren undervises der i navigation. Undervisningen er gratis, hvis du er medlem af Sundby Sejlforening. Du skal dog selv betale for undervisningsmaterialet til navigationsundervisning. Kom og hør mere.

Gå på opdagelse i de små nyttehaver

Søndre mole Amager strandvej 15, København S

Før havnen blev bygget ud, var der losseplads på stranden, derfor kan du finde mange sjove ting, når du graver i jorden. I havnens første år, blev nyttehaverne flittigt brugt til at dyrke grøntsager, et godt supplement til husholdningspengene. Nu til dags er rift om de små nyttehaver, som nu mere bruges som et herligt [...]

Tovværksbod

Nordre mole Amager Strandvej 15, København S

Kender du alle de knob og stik man har brug for i en båd, eller har du lyst til at flette en måtte, eller har du lyst til at lave din egen tovværks sjækel af det super stærke Dyneema tovværk.. Prøv det hele, og tag det med hjem, som du har lavet.

Besøg deleøkonomibåden “Blueberry”

Nordre mole, v/Maritime Ungdomshus Amager Strandvej 15, København S

Har du lyst til at sejle, og har du ikke lyst til at eje din egen båd, kan du melde dig ind i sejlerfællesskabet i enten den 23 fods sejlbåd Blueberry eller den 27 fods sejlbåd Tally Ho.. Kom og hør hvad der skal til for at være med i delebådsfællesskabet.

Prøv at sejle havkajak

Nordre mole, v/Maritime Ungdomshus Amager Strandvej 15, København S

Havkajakker er blevet populære i de senere år. I Sundby Sejlforening har vi en del havkajaksejlende medlemmer, som gerne vil fortælle om den dejlige sport og vise, hvordan det er at sejle sådan en størrelse..

Kom og få en sømandssnak i Fritidshuset

Nordre mole Amager Strandvej 15, København S

Fritidshuset er et samlingssted for sejlere med mange, mange års levet liv i Sundby Sejlforening. Historierne rækker lige fra da Nordkaperen startede sin første jordomsejling fra SSF, til hvordan juniorerne byggede deres egne juniorbåde, så de kunne komme på vandet. Mange af medlemmerne boede hele sommeren i deres både, selvom bådene i 50-erne var bitte [...]

Nu kan du prøve superkapsejleren J-70

Ved slæbestedet Amager strandvej 15, København S

Er du til kapsejlads i den viltre J-70-er, så kom og prøv en tur med et par af de drevne sejlere. Kom og hør hvad der skal til for at du kan deltage i kapsejladserne.

Jørgen Valdsgaard og Alfred Petersen spiller og synger

Søndre mole Amager strandvej 15, København S

På Søndre mole ved kolonihaverne spiller Jørgen Valdsgaard med sin makker Alfred Petersen fra bandet "Stop en halv". Kom og syng med og få dig en lille svingom på græsset.

Go to Top