Tovværksbod

Nordre mole Amager Strandvej 15, København S

Kender du alle de knob og stik man har brug for i en båd, eller har du lyst til at flette en måtte, eller har du lyst til at lave din egen tovværks sjækel af det super stærke Dyneema tovværk.. Prøv det hele, og tag det med hjem, som du har lavet.

Kom og få en sømandssnak i Fritidshuset

Nordre mole Amager Strandvej 15, København S

Fritidshuset er et samlingssted for sejlere med mange, mange års levet liv i Sundby Sejlforening. Historierne rækker lige fra da Nordkaperen startede sin første jordomsejling fra SSF, til hvordan juniorerne byggede deres egne juniorbåde, så de kunne komme på vandet. Mange af medlemmerne boede hele sommeren i deres både, selvom bådene i 50-erne var bitte [...]

Tør du stå på et Sup-board

Nordre mole Amager Strandvej 15, København S

Nu får du muligheden for at prøve en af de ny hits, at padle afsted stående på et SUP-board. Det er sjovt, og ikke helt så let, som det ser ud til. Nu kan du prøve det på Havnens dag. Har du et barn med, kan de såmænd sidde foran dig på brættet.

Åben Båd

Nordre mole Amager Strandvej 15, København S

Kom på besøg i båden hos en af de garvede sejlere i vores havn. Se hvordan en stor dejlig båd er indrettet, hvor man laver mad, hvor man går i bad eller på toilet og hvor man kan sove. Hvad det koster det at have sin egen båd - såvel i arbejde som i penge.

Go to Top