SMS service

I år vil vi gerne tilbyde jeres udvalg, at vi hjælper jer med det såkaldte sms-marketing.

Hvis I sender os en liste (excelark) med mobilnumre på jeres medlemmer eller andre grupper, så kan vi sende dem en hilsen fra jer.

Det er vigtigt, at I angiver hvem afsender skal være, og det skal af juridiske hensyn være jeres navn, idet I har ret til at sende en sms til dem, som I har en relation med (fx. medlemmer).
Bemærk dog, at der er max er 11 tegn at anvende (og I kan ikke bruge tegn som , _ eller mellemrum), så brug gerne forkortelser.

Vi sender den ud for jer på den ønskede dato (kan præindstille tidspunkt), men det bliver med teksten nedenfor.

Så ønsker I i jeres udvalg at gøre brug af denne service, skal I gøre følgende:

  1. Sende en mail til lone@vildmedvand.dk med følgende informationer: Afsender (max 11 tegn) samt vedhæft excelark med mobilnumre på modtagerne (NB. Alle numre skal enten være med 45 foran eller uden 45 foran, ikke blandet).
  2. Angiv hvilken dag I ønsker smsén udsendt.
  3. Husk at dette tilbud gælder alle klubber og foreninger mv. i VMV-udvalget – også kommercielle. Vigtigt at hver forening laver en separat afsender (de 11 tegn).
  4. Deadline for bestilling af sms og indsendelse af excelark med numre er lørdag den 3. juni

Eksempel på tekst:

Afsender: send os max 11 tegn  fx Kignæshavn (kan ikke lave mellemrum)

Tekst: (Den er fast, dog skifter vi /NAVN ud – markeret med FED:

Kignæs Havn afholder Havnens Dag lørdag den 10. juni. Se de mange aktiviteter på vildmedvand.dk/kignæs og send denne sms videre til alle dine vandglade venner, som du gerne vil se mere til på eller i vandet, eller i havnen. Vi ses den 10. juni på havnen.