Alt klar – vi glæder os til Havnens Dag

Nu er det lige før, det går løs! På Havnens Dag, lørdag den 25. maj byder 76 havne over hele landet velkommen til en dag spækket med aktiviteter på havnen og på vandet for hele familien.

Yderligere ca. 8 havne følger efter med Havnens Dag på andre datoer. Havnens Dag er en fantastisk chance for at vise alle danskere, hvad det vil sige at være vild med vand og være med i fællesskabet på havnen.

”Her i dagene op til bliver der virkelig knoklet af de mange frivillige rundt om i havne og klubber for at give de besøgende på havnen en rigtig god oplevelse på Havnens Dag. Vi er stolte over det store engagement, der er over hele landet,” fortæller Vild med Vand-projektleder Janne Egelund Schmidt.

Alle er velkommen på havnen

Årets Havnens Dag-ambassadør Mads Christensen var tirsdag aften gæst i Aftenshowet og budskabet er, at alle er velkommen på havnen, der på nogle kan virke som en ”lukket fest”.
Se indslaget med Mads Christensen fra Aftenshowet på DR fra tirsdag 22. maj.

Se aktiviteter i DIN havn
Det er fjerde år i træk, at Havnens Dag afvikles. Aktiviteterne på dagen omfatter bl.a. sejlads, Åben Båd, kajak, SUP, havsvømning, roning, kræmmermarkeder, windsurf, dykning og meget andet.
Se her, hvad der foregår i DIN lokale Vild med Vand-havn